Csütörtök, 2024-03-28, 12:50 PMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  Augusztus 2011  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2011 » Augusztus » 23 » Fotongyűrű
6:30 PM
Fotongyűrű

Az Idő vége nem jelenti a Világ végét, mint ahogyan az hibásan volt értelmezve és közvetítve a Biblián keresztül. A 2012-ben várt változás teljesen megváltoztatja majd a Földön az életet és magát az emberiséget.

- A Hold létrehozza saját légkörét nátrium vegyületekből mely most 6000 km2  területen terül el.

- A Mars légköre is gyorsan növekszik, mely az Observer 1997-es meghibásodásához vezetett.

- A Föld légkörében ma is változások történnek. A felső rétegekben egy eddig nem létező  új gáz jelent meg. A vulkáni tevékenység 1875. óta az 5-szörösére nőtt.

- A Vénusz fényerőssége jelentősen megnőtt.

- A Jupiter mágneses tere megduplázódott. A bolygó és egyik holdja között ionizált sugárzás tubusát észlelték.

- Az Uránusz és Neptunusz pólusai felcserélődtek, nő a mágneses erőterük és folyamatosan növekszik a fényük.

- A Nap mágneses tere 1901 óta 230%-kal nőtt.

Szibériai Nemzeti Tudományos Akadémia jelentette, hogy ezek a Naprendszerben észlelt sokoldalú változások a Foton Gyűrű-be való behatolásnak tulajdoníthatók, amely egy jóval erősebb energiájú kozmikus zóna.

Ezen energiát veszi át a Nap és szórja szét az egész Naprendszerben. A Foton Gyűrű több sávos fotoncsík, amely a Galaktika központjából áramlik a Tejút spiráljait követve.

A mi naprendszerünk ezt a Gyűrűt 25920 év alatt - amely periódust Galaktikus Évnek nevezünk (az ókoriak Nagy Évnek hívták) - kétszer keresztezi.

Az átszelés 2000 éven át tart.

Úgy  értékelhető, hogy a Nap már 1998 óta behatolt a Gyűrűbe, és a Földre ez 2012-re tehető.

A Foton Gyűrűbe való behatolás a Biblia által jövendölt félelmetes spirituális változást  okozza az emberiségnek.

Feltehető, hogy azon emberek, akiket egoista viselkedés, és alacsony aura-lüktetés jellemez, a Foton Gyűrű magas frekvenciájú sugárzását  nem tudják majd elviselni. Tehát egy nagy  spirituális alapokra épülő természetes szelekció következik be.

Minden lény energiából épül fel. Az energia információt jelent. Az anyagi test más energiatestek takarója. Természetesen az ember is az univerzális felépítés része.

Annak tényét, hogy ezek tiszta energiák, az idők során tett megállapítások, valamint az utóbbi két évszázad tudományos kutatásai bizonyítják.

Negatív érzületek és megélések, negatív, káros energiákat termelnek, a gondolatok akár anyagiasodhatnak is (lásd a Montauk-kísérletet).

Az érzelmeknek, megéléseknek,  emberi gondolatatoknak, mint minden energiának van egy adott rezgése. Egy negatív energiának a fejlődés egyetemes törvénye szerint csak alacsony rezgésszáma lehet.

A Világegyetemben semmi sem véletlenszerű, minden alárendelődik egy célnak, amely az élet fennmaradása és fejlődése. Az anyag önmagában fel van vértezve az élet teremtésének megmagyarázhatatlan teljesítményével. Léteznek egyetemes kémiai, fizikai, asztronómiai, és jogi törvények is.

A Föld 2012-ben

A Földön az élet radikális változását eredményezi a Foton Gyűrűn történő áthaladás.

Konkrétan ez mit jelent?

A Foton Gyűrű annyira óriási, hogy átszelése is 2000 évet vesz igénybe, és erős elektromágneses sugárzást bocsát ki a látható és a láthatatlan frekvenciákban, beleértve az X-sugárzást is.

A Gyűrű fotonjai sokoldalú és sokkoló hatást fejtenek ki a földi anyagra. Minden test fluoreszkálni fog, amely hatása, hogy 2000 évig nem lesznek éjszakák. A testek által kibocsátott fény hőhatás nélküli, és nem lesz árnyék.

Az egész naprendszer molekuláris anyag struktúrája megváltozik. A fotonenergia megoldja az emberiség energiagondját, az a fő szabad- és környezetkímélő energia forrásává válik (ahogyan azt Tesla gondolta).

A  Föld fajsúlya fokozatosan csökken (szívdobogása gyorsul). 

Miután a Föld  (Schumann rezonancia) rezgésszintje több ezer évig állandót jelzett, 1980-ban 7,8 Hz-ről felgyorsult a mai 12 Hz-re. Ez azt jelenti, hogy a rezgésfrekvencia növekedés hatásaként  a nap 24 órája valójában 16 órát jelent. Ez  megmagyarázza, hogy miért nincs elégséges időnk, miért sietünk egyre jobban, és miért fáradunk el. A mayák  várható változásokról a félistenek  üzenetét küldik:

- a teljes Naprendszer szinkronizálódik a Galaxissal és Világegyetemmel a jó hatásaként, - kilépünk a jelen technológiából, és megváltozik, amit az Időről és Térről tudunk, - a pénz szükséglete eltűnik, - az 5. dimenzióba lépünk, - az emberi DNS a jelenlegi 2 spirálról 12 spirálra programozódik át.

Az emberi lényt illetően a változások hatalmasak és pozitívak.

Mellékhatások viszont fájdalmasak (ami jó jel, hiszen a szervezet megtisztulását jelenti) - így :

- migrén, fejfájás, fáradtság, szédülés, ritmuszavarok

- megfázás jellegzetes tünetei (láz, izzadás, csontfájás), melyeket a hagyományos kezelés nem gyógyít

- izomzat gyengülése, nehézlégzés, ok nélküli elfáradás

- limfotikus- és immunrendszer változás, nyugtalanság, depresszió

- stressz,

- a múltba révedés

A Foton Gyűrűbe való belépéskor  egy átfogó újraharmonizálási folyamat történik, amelyben a testünk saját frekvenciája a Világegyetem alapfrekvenciájára hangolódik.

Ez az (égbemenetel),  amelyről a régi írások beszélnek.

A felemelkedés olyan erős lesz, hogy azok, akik alacsony vagy negatív rezgésszinten vannak (rosszindulat, egoista viselkedés), nem élik túl az átváltozást.

Dr. Berrende Fox  vér-tesztekből kimutatta, hogy 20 éve az emberek sejtszinten kezdtek változni. Vannak, akik DNS-szerkezetbeli új láncszemeket fejlesztettek.

A gondolkodás változásai:

- intuíció és paranormális teljesítőkészség fejlődése

- az agy jelenlenlegi 5-10 %-os kihasználtságának jelentős megnövekedése

- minden gyógyíthatatlan betegség  (rák, HIV is) eltűnik

- megsokasodnak a telepatikus képességek

- megváltozik a fizikumunk és (akik túlélik) aurába öltözünk.

2012. nagyon közel van, és többségünk meg fogja látni e jövendölés valódi vagy téves voltát.

De mit kell tenned? Alapvető változtatást életedben. Tanulj meg magas frekvenciát sugározni, rezegtetni jóság, szeretet, harmónia, megértés, együttérzés révén, hogy megfelelj a Föld Anya rezgésének, amely már megkezdte az 5. dimenzió felé a felemelkedést !

Kategória: Ezoterika | Megtekintések száma: 1539 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): fény, fotongyűrű, pólus, föld, világ, erőtér, bolygó, Mars, mágneses, légkör | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben