Szombat, 2024-04-20, 0:25 AMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  Április 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2011 » Április » 30 » Bodza
7:31 PM
Bodza



Bodza 11.25 - 12.23


A Bodza jelképezte a halált és az újjászületést. A kelták vallási horoszkópjában a bodza a kritikus pont élet és halál között a téli napforduló idején. A napfordulók lovai a keltáknál szent eredetűek, a Fekete Ló jelképezi a téli nap rövidülő, korlátozott fényét. A bodza a magyar népi hiedelemvilágban is ezt a kettősséget fejezi ki, mind virágja, mind bogyós termése fontos és egészséges alapanyaga szörpnek, lekvárnak, ételeknek.  A Bodza uralma alatt született ember nehezen lel nyugalmat, kíváncsi, érdeklődő.

Fiatal korában sok időt és erőt szentel annak, hogy megismerje a világot, minél részletesebben, olyan területekre is eljutva, amit mások hiábavalóságnak gondolhatnak. Gyakran úgy érzi, mindenhol jelen szeretne lenni, és mindenről szeretne tudni. Jellemzője, hogy szerencsejátékokban sikeres, örökséget kap, vagy más módon nyereményhez jut. Ilyenkor figyelnie kell, hogy ne költekezzen fölöslegesen. Nem egyszer harcra kel az igazságtalansággal szemben, erősen fejlett a szociális érzéke.  Alapvetően nyugtalan, mohó kíváncsiságtól űzve elmélyült tanulmányokat folytat, vagy távoli vidékekre utazik, hogy bővítse a tudását.


Az újhold ember:
szókimondóbbak, gyakran megfontolatlanok. Harcolnak az igazságtalanság és az általuk korruptnak ítélt hatalom ellen.

A telihold ember:
alatt széles látókörűek, és sokkal sikeresebben működnek a háttérben, mintsem hogy összeütközésben vállaljanak szerepet.

A szerelmes Bodza:
Imád kedvesére minél többet költeni. Ha bodza férfi a kedvesünk, akkor tudhatjuk, hogy a nőt egy igazi „befektetésnek” tekinti, és minél többet költ rá, annál értékesebb a számára. Ha kedvesünk egy Bodza hölgy, akkor pedig naponta örülhetünk apró és kedves ajándékainak. Figyelnünk kell azonban, - bármilyen nemű is - hogy ne ragadja magával a játékszenvedély, és ne lepődjünk meg attól sem, ha egyik pillanatban még a szomszéd szobában van, másnap pedig már Honoluluból üzen.

Ideális társak: Kőris, Éger


Kategória: Kelta fahoroszkóp | Megtekintések száma: 2104 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): kelta, halál, újjászületés, lekvár, napforduló, bodza, szörp | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben