Péntek, 2024-04-19, 3:11 PMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  Április 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2011 » Április » 20 » A vonzás törvénye
7:24 PM
A vonzás törvénye

Az univerzumban minden rezeg, az energia és az anyag csupán különböző frekvenciájú rezgések megnyilvánulása. Minden gondolat, érzés, kívánság vagy akarat különböző frekvenciájú rezgés. Nem mindegy tehát, mire és hogyan gondolunk. A tudatalattink ugyanis úgy véli, a gondolatok azonosak a kívánsággal – ezért azt jeleníti meg, amit gondolunk. Nagyon fontos, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. A teremtőerőt a hit aktiválja, arra kényszerítve az energiát, hogy a kívánt formát öltse magára.

A rosszból tanulni kell!
Az ember az univerzum legerősebb mágnese. A „hasonló hasonlót vonz” elv alapján mindenki csak azt tudja magához vonzani, ami pillanatnyi rezgésének megfelel. Miként hasonló beállítottságú embereket vonzunk magunkhoz, ugyanúgy kerülnek elénk gondolatainknak és érzéseinknek megfelelő életkörülmények és történések. Gondolataink és érzéseink láthatatlan mágnesek, melyek a világból szüntelenül magukhoz vonzzák mindazt, ami velük egynemű.

Minden ember a valóságnak csak azt a részét érzékeli, amelyre képes rezonálni. A különböző rezonanciájú emberek a valóságnak más-más részét érzékelik, így mindenki más-más világban él. A párkapcsolata is igaz, hogy mindenki mindig éppen azt a társat találja meg, aki neki megfelel, hiszen a rezonancia törvényének megfelelően csak ilyen párt tud magához vonzani. Az ideális partnert csak akkor tudja bevonzani, ha előbb saját maga válik ideális partnerré. Addig pedig az a társ, akivel éppen együtt van, azt a leckét kínálja fel, amelyet még meg kell tanulnia ahhoz, hogy ideális társ lehessen.

Ne arra gondolj, amitől félsz!
Ha nem tetszenek a jelenlegi életkörülményeid, megteheted, hogy „átállítod” magad, és ezáltal más körülményeket vonzol magadhoz. Ezért nagyon fontos, hogy soha ne arra gondolj, amitől tartasz, amit el akarsz kerülni, hanem arra koncentrálj, amit szeretnél elérni. Ha el tudod képzelni, amire vágysz, és ezt a képet tartósan fenn tudod tartani, akkor előbb-utóbb be is vonzod az életedbe.

Ennek hátterében az áll, hogy minden képszerű elgondolás megvalósulásra törekszik. A kívánt végeredményt lelki szemeid előtt képszerűen, színesen, teljes részletességében dolgozd ki. A képet aztán újra és újra emeld a tudatodba, és ott minél tovább őrizd meg. Minél tisztább és élesebb a kép, annál könnyebben gyűlik fel benne a megvalósulást szolgáló energia. Minél tovább és minél gyakrabban jeleníted meg szellemi képernyődön a képet, annál hosszabb ideig áramlik az energia. Fontos az is, hogy a kívánt végeredményhez pozitív érzéseket társíts: hogyan fogsz érezni, hogyan viselkedsz majd, ha az elképzeltek megvalósulnak.

Amint készen van a kép, és elegendő energiával töltötted fel, még „magadévá kell tenni”. Azonosulnod kell vele, érezd, lásd - valóságosan. Mindenekelőtt pedig hálával gondolj arra, hogy elképzelésed beteljesül. Ez után mindent engedj el, hogy a kép testet ölthessen a fizikai valóságban is.

Az akarat formát ölt! 
Fontos tudni, hogy nem az történik, amit akarsz, hanem az, amiben hiszel. Ha csak akarsz valamit, de közben kételkedsz benne, hogy valóban elérheted, akkor kudarcra ítéled magad. A hit egyfajta „belső tudás”, ami nem külső bizonyítékokon nyugszik, hanem az igazság belső felismerésén. A hit azt is jelenti, hogy amire hittel igent mondtál, arról tudod, hogy meg is valósul. Ezáltal a hit tényeket teremt.

Akinek nincs hite, az is hisz, csak éppen annak ellenkezőjében, mint amit el akar érni. A legmélyebb hit is hatástalan marad, ha a vágyak beteljesülését kitolja a jövőbe, ha a jelenben a hiányosságokra összpontosít, ha csak a negatív dolgoktól retteg. Csak akkor válik szabaddá az út teremtő erő számára, ha a megvalósítás gondolata MOST tölti el.

A kapcsolatteremtésben is segít
A legtöbb ember bizonytalanná válik, és kibúvókat keres, amikor arról kérdezzük milyen partnert szeretne: „mindegy, csak jól nézzen ki és szeressen”, vagy „legyen sok pénze, a többi nem számít, úgyis boldog leszek”– válaszolják, de valójában maguk sem tudják, mit akarnak.

Az égiek viszont ennél komolyabban veszik a kívánságokat, hiszen mindenki pontosan azt kapja odafentről, amit kér. (Még akkor is, ha karmikus kapcsolatba csöppen, hiszen az is egyfajta kérés: a múltbeli hibák kijavításának lehetősége a cél.) Ha valami nem olyan, mint a romantikus regényekben, a legtöbb nő persze elégedetlen. Mert lehet, hogy az új barátja miatt irigylik a barátnői, mert rendkívül vonzó külsővel áldotta meg az ég, és a tenyerén hordja, csak épp halálra unja magát mellette. Vagy tehetős ugyan, de a karrierje fontosabb a családnál, a szerelemnél, és mellette tanulja meg igazán, mi is az a társas magány… Ilyenkor aztán válságkezelő programokat szervez, és hasonló cipőben járó barátnőivel zajos kávéházakban vodkás-narancsot szopogatva, hüppögve próbálja megfejteni a szerelem nagy misztériumának rejtélyét, vagy egyszerűen csak duzzogva tépelődik a sarokban.
Kívánságlista

Fogalmazd meg, milyen tulajdonságokat keresel a leendő partneredben, és melyek azok, amelyekből minél kevesebbet szeretnél látni, majd vesd papírra elképzeléseidet! Például „legyen család centrikus, szórakoztató, intellektuális” típus. Ne legyen verekedős, se mama kedvence, és végképp ne a „reptében-a-legyet”-típus. A külsőségeket (magasság, testalkat, öltözködés, karakter) ugyanígy körvonalazd, de ne a tökéletes férfit keresd (mert az nem létezik). Végül a lista segítségével szembesítsd magad a valósággal, és döntsd el, hogy a felsoroltakból mit nézel el kedvesednek és mit nem. Amennyiben utóbbival van tele a papír, meg kell barátkoznunk a gondolattal, hogy valószínűleg nem a megfelelő ajtón kopogtatunk…
Mindig van megoldás!

A lélekbúvárok azt mondják, semmi jóra nem vezetnek azok a bizonyos „de”-vel kezdődő kapcsolatok, melyeket hajlamosak vagyunk még magunknak is megmagyarázni. „Nagyon tetszik, de…”, „Jól megvagyunk, de…” „Valóban hazudott, de…” Amennyiben ismeri saját vágyait, valószínűleg nem vág bele olyan - kompromisszumokkal teli - kapcsolatba, amely futóhomokra épül, és amelyben a csalódás elkerülhetetlennek látszik.

De ha mégis, akkor se keseredjen el, mert kellő szeretettel és empátiával egy-egy rossz tulajdonság mellett felismerhetőek olyan belső értékek, amelyek mellett máskor talán – szemellenzővel a fején – elmenne, és amelyek talán csak arra várnak, hogy felfedezze őket, és kárpótolja az esetleges rosszért! Minden ember formálható – tolerancia, igyekezet, türelem és mély érzelmek kérdése
az egész.



Kategória: Ezoterika | Megtekintések száma: 1492 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): vonzás, anyag, törvény, rezgés, univerzum, gondolat, empátia, kapcsolat, türelem | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben