Kedd, 2024-04-16, 9:50 PMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  Április 2011  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2011 » Április » 22 » A karma, több mint cselekvés
4:24 PM
A karma, több mint cselekvés

A karma egy szankszkrit szó, cselekvést jelent. Azonban több mint egyszerű cselekvés, jelentéstartalma sokkal mélyebb, hatás és ellenhatás, tett és következmény. Tudjuk, hogy minden cselekedetünk következményeket von maga után. Ez azonban nem csak ebben az életünkben igaz, hanem elmúlt és eljövendő életeinkben is sőt a múlt életünk hatással van a jelenlegire és a jelenlegi a jövőbelire.
A karma tanítása szerint mindaddig újjászületünk, ameddig el nem sajátítjuk azokat az erényeket, amelyek tanulása miatt megszülettünk. A karmát sorsszerűségnek tekintjük, végzetünknek, melyet nem kerülhetünk el. Az a törvény, amely biztosítja számunkra, hogy tetteink nem maradnak következmények nélkül. Ha ebben az életünkben nem kapjuk meg a cselekedeteink után járó következményeket, mely jutalom vagy büntetés lehet, akkor egy elkövetkezendő életünkben fogunk szembesülni velük. Ez akár életeken át is elkísérhet, fokozatosan törlesztjük tartozásunkat, vagy élvezzük jutalmunkat. Ezért ahogy másokkal bánunk, úgy fog velünk is bánni a sors, minden tettünk és cselekedetünk visszaszáll ránk. Születésünk nem a véletlen műve a lélek dönti el, hogy a rá kirótt feladatot milyen testben, milyen családban, milyen környezetben tudja a legjobban teljesíteni. Az egy családba születő emberek között általában korábbi életekben is erős kapcsolat áll fenn ismerőseink, barátaink, szerelmeink is mind visszaköszönnek egy elmúlt életből. A szerepek sokszor cserélődnek előfordulhat, hogy aki előző életükben az anyák, most a lányuk lesz. Ezek a lélekkapcsolatok mindaddig fennmaradnak, míg tartozásukat egymással iránt le nem róják, feladatukat be nem teljesítik.
Kategória: Ezoterika | Megtekintések száma: 1015 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): feladat, cselekvés, ellenhatás, tett, lélekkapcsolat, karma | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben