Kedd, 2024-04-23, 11:58 AMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  Augusztus 2011  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2011 » Augusztus » 23 » 2012
6:15 PM
2012

Divat, hóbortos találgatások vagy a valóság lenne? Találgatások... Rövid tények az emelkedettek szempontjának vázlatából:

2012-es dimenzióváltás

Annyiféle dolgot hallottunk már arról, hogy mi lesz 2012-ben. Igazából mégis úgy gondolom, hogy még nem értjük mi, hogy mi készülődik a Földön, és mik is fognak velünk itt történni.

Szerintem a legnagyobb félreértés ebben az egészben és sok minden mással is elkövetjük ugyanezt a hibát, hogy azt hisszük,

itt valami hirtelen ugrásszerű változás és valami ijesztő, legalábbis valamilyen félelmetes dolog fog velünk történni.

Valójában egy folyamatnak vagyunk részesei, és semmilyen komolyabb változás nem történt még ugrásszerűen. És, mint mindennek, ennek is folyamata van, ami már most is érezhetően zajlik. Nagyon is zajlik!

Már a jelenlegi időszakot is igen nehezen élik meg emberek, ugyanis szükségszerűen követnünk kell a globális változást.

Ha ezt tudatosan tesszük egy picit könnyebb, ha semmit nem értünk az egészből, akkor bizony ezt a folyamatot igen keservesen éljük meg.
Ami viszont biztos, hogy itt minden érettünk, és nem ellenünk történik.

Sokan veszítünk el az utóbbi időben minden olyan dolgot, ami már nem szolgál minket.

Sokan veszítenek el állásokat (jó esetben maguktól váltanak), vállalkozások mennek csődbe, akár nagyon régóta tartó párkapcsolatok, házasságok mennek szét és még lehetne sorolni.

A lényeg, hogy minden olyan dolog, ami gátol minket a fejlődésünkben, azoknak a szorító, fojtó kötelékeit le kell szakítani magunkról. Ezt vagy magunktól tesszük meg vagy rábízzuk ezt az Univerzumra, és akkor viszont előfordul, hogy azt mondjuk milyen igazságtalan velünk az élet. Miért pont én? Pedig minden csak értünk van!!

Az egész dimenzióváltás egy szabad, független, szeretettel teli állapot eléréséről szól.

Ezt az állapotot mindenki szabad akaratából érheti el, a lehetőség mindenkinek adott. Szerencsére ehhez mindenféle eszköz megadatott mostanra az Univerzum által.

Tehát ahogy említettem mindenki szabad akaratából dönt, hogy ebben a folyamatban hogyan és mennyire kíván részt venni. Az tévedés, amit lehetett hallani, hogy akik nem érik el a bizonyos "szintet" azok majd eltűnnek innen a földről.

Az valóban igaz, hogy egyfajta elszakadás és elkülönülés az lesz. De ezt sokan észre sem fogják venni.
Sokan úgy döntenek - persze a felsőbb ÉN szintjén -, hogy nekik még időre van szükségük a "hagyományos", eddig megtapasztalt létezési formában, mert még bizonyos dolgokat meg kell éljenek, elvarratlan szálakat meg kell még érteni és elrendezni.

Bizonyos karmák (ok-okozatok) itt tartják őket ebben a megtapasztalási formában.

Az emberek egy másik csoportja nagyjából már átverekedte magát a rengeteg megpróbáltatáson, elkezdte a dolgokat megérteni, a helyén kezelni, rájött, hogy minden, ami körülötte történik annak Ő nem szenvedő alanya, hanem pont Ő teremtette maga köré a helyzeteket.
Rájött, hogy az Ő valóságát nem a véletlenek és a szerencsétlen körülmények alakították így, hanem saját maga.
Ez a felismerés talán a legfontosabb, ugyanis ennek tudatában vagyunk képesek elkezdeni az igazi tudatos munkálatot magunkon. Ezt nagyon nehéz beismerni ugyanis ehhez bizony szükséges felismerni a felelősségünket és ezt megfelelő alázattal kezelni.

A dimenzióváltás után, aminek pontos jól meghatározható időpontja nincs és nem is létezik, igazából a megélések, a szituációk és az élet minősége fog változni. Ebben a dologban lesz egy elágazás és ebben fogjuk teljesen másképp megélni a dolgokat.

A régi minták szerint élők továbbra is úgy élik meg a dolgokat, hogy mindenért meg kell keményen dolgozni és részt kell vegyenek a teremtés teljes folyamatában. Belesodródnak és továbbra is elhiszik mindazt, ami körülöttük történik. Együtt élnek tovább a gazdasági nehézségekkel, a jelen korunk kihívásaival.

Az új energiákkal élők csoportja, felül tud kerekedni ezeken a látszólagos nehézségeken és elkezdik megteremteni új valóságukat. Itt viszont a teremtést már nem úgy kell érteni, mint, eddig, hanem egyszerűen a dolgok csak lesznek, mindenféle erőfeszítés nélkül.

Beúszik az életünkbe készen. Nincs más dolgunk, mint felismerni és befogadni az életünkbe. A körülményektől teljesen független világ születik. A legjobb érzés az lesz, hogy minden "magától" erőfeszítések nélkül történik majd.
Ez már most is bizonyos embereknél így működik, hogy egyszerűen teljesen előkészített helyzetekbe csöppen bele és szinte hihetetlen hogy mennyire megvalósult minden, amit szeretett volna és ezért valójában semmit nem kellett tennie.

Ami megfigyelhető a két energiaminőségnél, hogy az egyik esetben még az EGO érvényesül, és nem tudja félretenni a helyzetekben való fontosságát, a másik esetnél az EGO háttérbe szorulva hagyja, hogy az események összeálljanak a maguk rendje módja szerint.

A Dimenzióváltás tulajdonképpen annyiban jelent egy éles elszakadást, hogy akiknek sikerült az Új Energiákat beengedni magukba, azoknak már nem kell félni többet, a "visszacsúszástól", attól, hogy újból elkezdünk a régi minták szerint élni, ugyanis ezeket az embereket már egy háló fogja védeni, ami már nem engedi vissza őket az alacsonyabb rezgésszintekre.

Egymás mellett fog élni ugyanúgy mindkét csoport, és senki nem lesz megkülönböztetett, egyszerűen a szemléletek lesznek mások és a megéléseik.

A felemelkedettek felelőssége lesz a segítség és átemelni mindazokat a "hálón", akik már készen állnak a változásra és magukba fogadni az Új Energiákat.

Kategória: Ezoterika | Megtekintések száma: 1025 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): energiák, karmák, ego, csoportok, tudatos, dimenzió, független, váltás, 2012 | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben