Péntek, 2024-04-19, 4:11 PMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  November 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2011 » November » 1 » Zöld
8:32 PM
Zöld
pénzt hoz a házhoz.

A heraldikában a szeretet, becsület, udvariasság jelképe volt. A szívcsakra színe. A zöld mai jelképként a szabad utat, a tágas nagy mezőt szimbolizálja.


A gyertya és általában a színmágia a zöldhöz köti a sikert, az anyagiakat, de a szerencsét is, talán a zöld négylevelű lóhere miatt. A természet színeként a növekedést is szimbolizálja, ugyanakkor több kutatás is alátámasztja gyógyító- nyugtató hatását.

Tehát zöld gyertyát akkor használjunk, ha több pénzt szeretnénk háztartásunkba, ha anyagiak miatt szeretnénk feljebb jutni a ranglétrán. Akkor is a zöld gyertya a jó választás, ha testi-lelki betegség után vagyunk és gyógyulni szeretnénk.

Szemnyugtató hatására asszociálva érdemes abban az esetben is a zöld gyertyát választani, amikor nem látjuk a helyes megoldást anyagi, egzisztenciális kérdésekben, vagy ha túlságosan is nagy a pénz ígéretének csábítása, és már nem vagyunk biztosak saját tisztánlátásunkban. Egyszerűbben fogalmazva segít a helyes döntések meghozatalában, ha pénzről van szó.

A zöld a növények színeként, azok növekedését szimbólumként a gyarapodás elősegítésére ajánlott gyertya. Gyarapodás alatt értendő minden fejlődés, növekedés, terjeszkedés.

Kulcsszavai: gazdagság, pénz karrier, ranglétra, előléptetés, rang, gyógyulás, tisztánlátás, növekedés, rendszer, rend, tisztulás

forrás: http://www.kivansaggyertya.hu/
Kategória: Gyertyamágia | Megtekintések száma: 861 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): kanóc, gyertya, kifecsegjük, pénz, zöld, csippentünk, titok | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben