Szombat, 2024-04-20, 1:30 PMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  Május 2011  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2011 » Május » 22 » Zafír
5:35 PM
Zafír


Leginkább a vízöntő, szűz, halak, nyilas csillagjegyben születettek számára alkalmas.

A korund átlátszó, kék változata, drágakő.
A német Saphir átvétele, a latinon és a görögön (szappheirosz) át a héber szappírig vezethető vissza, végső soron valószínűleg indiai eredetű.

Színei:
kék, zöld, színtelen, rózsaszín

Lelki hatásai

A zafír magas frekvenciájú és erős energiájú gyógyító kristály. Nagyon mélyen behatol a testünkbe, szellemünkbe és lelkünkbe. Azontúl erősíti az erényeket, valamint hozzásegít őszintének és egyenesnek maradni az életben. Több céltudatossággal áld meg bennünket, hogy nekilássunk kívánságaink, igényeink és céljaink megvalósításához.

Azok az emberek, akik hajlamosak a haragra, a nyakuk körül viseljenek egy zafír amulettet, ami megóvja őket a gyakori érzelmi kitörésektől. A zafír viselőjét a hivatásban és az iskolában megóvja a koncentrációs és tanulási nehézségektől, vizsgadrukktól.

Fizikai hatásai

Segít hajhullásnál, bőrbetegségeknél, idegfájdalomnál, reumánál, fejfájásnál, köszvénynél, kólikánál, gyomorégésnél, krónikus fájdalmaknál, fülpanasznál, az állkapocs-, homlok- és melléküregek betegségeinél. Erősíti a látást, csökkenti a vérzést és az isiász-fájdalmat. A zafír fájdalomcsillapító, idegerősítő, láz- és vérnyomáscsökkentő hatású. Csillapítja a vérzést és erősíti az ereket, növelve rugalmasságukat.

Egyéb jellemzők

Már a görögök a bölcsesség, a hűség, eszesség és a tiszta ész köveként tisztelték a zafírt. Az egyiptomiak úgy írták le ezt a követ, mint a hűség köve, mely több összetartozással ajándékozza meg a házasságot. Az új Jeruzsálem egyik alapköveként már a bibliában is megemlítették a zafírt. 

A bölcsesség köveként ismert, és mindegyik színnek megvan a maga bölcsessége. Mentálisan nyugtatja az elmét a nemkívánatos gondolatoktól, és megszabadítja a szellemi feszültségtől. Ez a kristály megszabadít a depressziótól és a spirituális zavarodottságtól, valamint élénkíti a figyelem-összpontosítást. Rendíthetetlen belső nyugalmat ad, és segít nagy erővel egy célra összpontosítani a gondolatainkat.


 
Kategória: Gyógyító kövek | Megtekintések száma: 1141 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): kristály, állkapocs, bölcsesség, hajhullás, zafír, egyiptom, isiász, hűség | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben