Péntek, 2018-02-23, 5:45 AMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  Június 2011  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2011 » Június » 9 » Vonzás, bevonzás
11:54 PM
Vonzás, bevonzás


Az univerzumot számos törvény hatja át, közülük is a legfontosabb a vonzás törvénye. Mindent, amit életünkben tapasztalunk, mi magunk vonzottuk be gondolataink, hitünk által.

Az univerzumban minden rezeg, az energia és az anyag csupán különböző frekvenciájú rezgések megnyilvánulása. Minden gondolat, érzés, kívánság vagy akarat különböző frekvenciájú rezgés. Nem mindegy tehát, mire és hogyan gondolunk. A tudatalattink ugyanis úgy véli, a gondolatok azonosak a kívánsággal – ezért életünkben azt jeleníti meg, amit gondolunk. Nagyon fontos tisztában lennünk azzal, hogy gondolatainkkal teremtünk. A teremtőerőt a hit aktiválja bennünk, arra kényszerítve az energiát, hogy az általunk kívánt formát öltse magára.

Az ember az univerzum legerősebb mágnese. A „hasonló hasonlót vonz” elve alapján mindenki csak azt tudja magához vonzani, ami pillanatnyi rezgésének megfelel. Miként hasonló beállítottságú embereket vonzunk magunkhoz, ugyanúgy kerülnek elénk gondolatainknak és érzéseinknek megfelelő életkörülmények és történések. Gondolataink és érzéseink láthatatlan mágnesek, melyek a világból szüntelenül magukhoz vonzzák mindazt, ami velük egynemű.

Minden ember a valóságnak csak azt a részét érzékeli, amelyre képes rezonálni. A különböző rezonanciájú emberek a valóságnak más-más részét érzékelik, így mindannyian más-más világban élünk. Párkapcsolatainkra is igaz, hogy mindig éppen azt a társat találjuk meg, aki nekünk megfelel, hiszen a rezonancia törvényének megfelelően csak ilyen párt tudunk magunkhoz vonzani. Az ideális partnert csak akkor tudjuk bevonzani, ha előbb mi magunk válunk ideális partnerré. Addig pedig az a társ, akivel éppen együtt vagyunk, azt a leckét kínálja nekünk, amelyet még meg kell tanulnunk ahhoz, hogy ideális társak legyünk.

Ha nem tetszenek jelenlegi életkörülményeink, megtehetjük, hogy „átállítjuk” magunkat, és ezáltal más körülményeket vonzunk be. Ezért nagyon fontos, hogy soha ne arra gondoljunk, amitől tartunk, amit el akarunk kerülni, hanem arra koncentráljunk, amit szeretnénk elérni. Ha képesek vagyunk elképzelni, amire vágyunk, és ezt a képet tartósan fenn tudjuk tartani, akkor előbb-utóbb be is vonzzuk az életünkbe.

Ennek hátterében az áll, hogy minden képszerű elgondolásunk megvalósulásra törekszik. A kívánt végeredményt lelki szemeink előtt képszerűen, színesen, teljes részletességében dolgozzuk ki. A képet aztán újra és újra emeljük a tudatunkba, és ott minél tovább őrizzük meg. Minél tisztább és élesebb a kép, annál könnyebben gyűlik fel benne a megvalósulást szolgáló energia. Minél tovább és minél gyakrabban jelenítjük meg szellemi képernyőnkön a képet, annál hosszabb ideig áramlik az energia. Fontos az is, hogy a kívánt végeredményhez pozitív érzéseket társítsunk: hogyan fogunk érezni, hogyan viselkedünk, ha az általunk elképzeltek megvalósulnak.

Amint készen van a kép, és elegendő energiával töltöttük fel, még „magunkévá kell tenni”. Azonosulunk vele, érezzük, látjuk. Mindenekelőtt pedig hálát érzünk azért, hogy elképzeléseink beteljesülnek. Ezután mindent elengedünk, hogy a kép testet ölthessen a fizikai valóságban is.

Fontos tudni, hogy nem az történik, amit akarunk, hanem az, amiben hiszünk. Ha csak akarunk valamit, de közben kételkedünk benne, hogy valóban elérhetjük, akkor kudarcra ítéljük magunkat. A hit „belső tudás” amely nem külső bizonyítékokon nyugszik, hanem az igazság belső felismerésén. A hit azt is jelenti, hogy amire hitünkkel igent mondtunk, arról tudjuk, hogy meg is valósul. Ezáltal a hit tényeket teremt.

Akinek nincs hite, az is hisz, csak éppen annak ellenkezőjében, mint amit el kíván érni. A legmélyebb hit is hatástalan marad azonban, ha vágyaink beteljesülését kitoljuk a jövőbe, ha a jelenben tudatunkkal a hiányosságokra összpontosítunk. Csak akkor válik szabaddá az út teremtőerőnk számára, ha a megvalósítás gondolata MOST tölt el.


Kategória: Ezoterika | Megtekintések száma: 1207 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): vonzás, energia, Hit, frekvencia, rezgés, törvény, univerzum, gondolat, kívánság | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2018 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben