Csütörtök, 2024-04-18, 11:38 PMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  Május 2011  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2011 » Május » 22 » Szodalit
4:24 PM
Szodalit


TULAJDONSÁGAI

A szodalit színe: fehér, szürke, kék, zöld, átlátszótól az átlátszatlanig. A szodalit a lazurit egyik komponense, bár önállóan is előfordul. A szodalit elnevezését nátriumtartalma miatt kapta ( nátrium – sodium ).
Leggyakrabban egyéb anyagokkal társulva a kék minden árnyalata megvan benne, sokszor fehér kvarcerezettel.
Noha a szodalitnak nincsenek kifejezetten gyógyító rezgései, mégis nagyra becsüljük az idegrendszerre kifejtett nyugtató, jótékony hatása miatt, valamint a tudati szintre gyakorolt hatása miatt, amely a betegségek kiváltó okát orvosolja.
A szodalit elmélyíti a gondolkodást, szellemünket az igazságra irányítja. Segít szellemi ideáljaink és céljaink megvalósításában.
Szilárdságot, nyugalmat és stabilitást sugall.
Bizalmat kelt bennünk önmagunk és mások iránt.


GYÓGYHATÁSA
A szodalit már nyers állapotban is megnyugtató hatású, hiszen ha ránézünk, a fátyolfelhőkkel átszőtt, ragyogó kék ég, vagy a tenger fehér tajtékot vető hullámai jutnak róla eszünkbe.
A szodalit hatásával javítja tudatos észlelőképességünket, egyensúlyba hoz, megnyugtat és helyrebillenti emocionális kiegyensúlyozatlanságunkat is.
Oldja az érzelmi gátakat és a bűntudatot, általa bensőleg szabadabbnak érezzük magunkat.

A szem problémái
Használják a szodalitot a látás javítására, a szem gyulladásának eseteiben, retinaproblémák kezelésére.

Szabályozza a vérnyomást, hat a hasnyálmirigyre, segít vércukorproblémák esetében. Ekcémára is hasznos segítség! Kezelhetünk vele minden mirigybetegséget, illetve a mirigyek működési zavarait, beleértve a pajzsmirigyet is. Mivel a nyaktájékra is pozitív hatással van, használhatjuk például rekedtség vagy gégepanaszok esetében is.
A szodalit erősíti az immunrendszert. Hatásos nyirokproblémák esetében is.


HATÁSA A TUDATALATTIRA
A szellemi erőt képviselő kék színű kövek között a szodalit rezgései legsűrűbbek, így ez a kő jelenti a legszorosabb kapcsolatot a szellem és az anyag között.
A szodalit erejére támaszkodva felismerhetjük ideáljainkat és valódi céljainkat, hogy azután a mindennapok során a legmegfelelőbb módon valósíthassuk meg azokat.
A szodalit mindazoknak hasznos, akik szeretnek légvárakat építeni, miközben elfeledkeznek arról, hogy azokban nem lakhatnak. Ez a kő segíti őket abban, hogy elképzeléseiket és fantáziájukat a valósághoz igazítsák és megvalósíthassák önmagukat anélkül, hogy elveszítenék idealizmusukat.
A szodalit képessé tesz a mélyreható gondolkodásra. Szellemünk figyelmét az igazságra irányítja és eltávolít belőle mindent, ami felesleges.
A szodalit hatására felismerjük, hogy a legsűrűbb anyagban is szellemi erő működik.

ÉRZÉKENYSÉG
A szodalit segítségével koncentrációnk is javul, például mikor dolgozunk valamin, vagy amikor minden figyelmünkre szükségünk van valamihez.
Elkalandozó gondolatainkat a szodalit visszatereli a kiindulópontra.
Rezgései szilárdságot és nyugalmat közvetítenek. Erősíti idegrendszerünket és elősegíti, hogy a felkavaró tapasztalatok után is megtaláljuk belső egyensúlyunkat.
A különösen érzékeny emberek nagyobb stabilitásra tehetnek szert a segítségével. Erőt ad ahhoz, hogy megőrizzük saját álláspontunkat és szuverén helytállásunkat. Segít, hogy minden helyzetben hűségesek maradjunk önmagunkhoz és ideáljainkhoz. Elmélyíti más emberek iránti hűségünket is.


Kategória: Gyógyító kövek | Megtekintések száma: 1459 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): ragyogó, hasnyálmirigy, gátak, tajték, emocionális, bűntudat, szodalit | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben