Péntek, 2024-04-19, 1:45 PMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  November 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2011 » November » 1 » Lila
9:48 PM
Lila
A piros és a kék szín keveréke, a természetben szinte kizárólag a virágoknál megjelenő szín.

Egyszerre érvényesül benne a tüzes lelkesedés, a hűvös racionalitással, azaz a kék stabilitását és a piros energiáját egyesíti.

A szín és fényterápiákban használják az idegrendszeri rendellenességből fakadó mentális problémák kezelésében is, mert úgy tűnik, segít egyensúlyba hozni az elmét, megszabadít a nyomasztó érzésektől, átalakítja a kényszerképzeteket és a félelmeket.

Az indigó lilát gyakran hozzák összefüggésbe a jobb agyféltekével, mert ösztönzi az intuíciót és a képzeletet. A béke érzetét kelti, ellensúlyozza a sokkot és a félelmet, ezért az érzelmi zavarok felszámolásában is használható. A lilához társítják még ezeken felül a szépérzéket, az ideál felfogását is. Lelki tekintetben a spiritualitást és a könyörületet hozza előtérbe. A lelkierőt és a védelmet is kapcsolatba hozzák ezzel a színnel.

A lilához az alábbi fogalmakat társítják a legtöbbször: a királyság színe, az élet jele, mágikus, misztikus, spirituális, intuitív, szenzitív, kreatív, művészi és misztikus, ezoterikus. A királyság színeként hatalmat, nemességet, luxust, ambíciót, gazdagságot és extravaganciát jelent.

Élettani szempontból tisztító és fertőtlenítő hatásúnak mondják. További élettani hatása, hogy elnyomja az éhségérzetet és kiegyensúlyozza az anyagcserét. Ezért akárcsak a sötétkék gyertya, a lila gyertya is hatékony támogatást ad étkezési szokásaink megváltoztatásakor.

Kulcsszavai: intuíció, képzelet, spiritualitás, megszállottság, félelem, fogyókúra, fogyás, elmezavar, bántás, ártás, rontás, átok, rémálmok,

forrás: http://www.kivansaggyertya.hu/
Kategória: Gyertyamágia | Megtekintések száma: 1013 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): képzelet, elmezavar, Lila, fogyás, intuició, ártás, fogyókúra, félelem | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben