Csütörtök, 2024-04-25, 1:53 PMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  Március 2012  »
HKSzeCsPSzoV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2012 » Március » 3 » Kristály mágia
8:46 PM
Kristály mágia
A legtöbb információ a kristályokban, féldrágakövekben rejlik. Egy-egy kristály nagyon kis helyre elképesztő mennyiségű elektromágneses rezgést, illetve információt tud besűríteni – ahogy ezt korunk fizikusai és biológusai kutatásokkal is alátámasztották.Sajátos hatása van az emberi szervezetre- az egészségre, gondolatokra és az érzelmekre.

Aki napjainkban kristályokkal szeretné feltárni a jövő titkait, annak 12- vagy 24-féle követ kell beszerezni, és ezeket folyamatosan ápolnia is kell. Minden újonnan vásárolt követ meg kell mosni, és napra téve „ki kell sütni” belőlük az idegen programokat. Ezt a tisztítást időnként újra el kell végezni, mert a kristályok mindenféle rezgést felvesznek és elraktároznak.
A kristály-jóslás teljes nyugalmat kíván

12 különböző színű kőre és négy gyertyára van szükség. A besötétített szobában csupán a gyertyák világítanak, a köveket a gyertyák köré szórjuk, s amelyiken először megcsillan a fény, az adja meg a választ.


Fehér: Tiszta lappal indulat a jövő felé, ez a kő ugyanis egy új vállalkozást, egy új állást, esetleg költözés is ígér.

Ibolyaszín: A befelé fordulás, a belső utak keresésének jele, amikor nem számít se a pénz, se a rang. A harmónia vezethet csak a boldogsághoz.

Fekete: kellemetlenséget, kiábrándulást, szakítást, válást, rosszul választott célokat jelez, amikor túl sok az akadály, és kevés a megértő szó. A viták elkerülhetetlenek, és talán még anyagi veszteség is származhat a békétlenségből.

Karamell-szín: széles körben népszerűséget, nyilvános szereplést jelez, amikor könnyen meg lehet győzni másokat.

Kék: kedvező fordulatot ígér, boldogságot a szerelemben, sikert a munkában.

Narancs: váratlan szerencse, hirtelen érkező anyagi segítség vagy nyeremény.

Piros: a biztos szerelem, az erotika jele. Egyszerre több hódoló is feltűnik a színen, és lehet, hogy kétfelé is elkötelezi a szívét. 

Rózsaszín: bár a naivitást jelképezi, igazából épp ez az ártatlan világra csodálkozás hoz majd szerencsét és pártfogókat. Fiatal nőknél ez a kő gyermekáldást is ígér.

Sárga: Elégedetlen a sorsával, mindig valami más kellene, mint amit az élet kínál. Általában az a baj, hogy kívülről várja a megoldást, ahelyett, hogy végre kezébe venné a sorsa irányítását. 

Szürke: Unalmas hétköznapok, akadályok és kedvetlenség jelölője. A párkapcsolatban félreértésekből fakadó elhidegülés, de a szakításhoz nincs elég ereje.

Türkiz: a szabadság, a gondtalanság jelölője. Sikerül megszabadulni a kötöttségektől, s talán egy izgalmas utazás is várható a közeljövőben.

Zöld: a remény színe, azt jelzi, hogy már nem kell sokáig várni, és az események ismét jó mederbe terelődnek. 
Kategória: Jóslások | Megtekintések száma: 1208 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): fény, megcsillan, nyeremény, kiábrándulás, kristályok, akadály, út, viták | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben