Csütörtök, 2024-03-28, 9:50 AMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  Június 2011  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2011 » Június » 5 » Idézet
8:16 PM
Idézet
Az az ember,aki nem akarja elfogadni az élettől,hogy az élet nemcsak jóból,hanem rosszból is áll,és nem mer szembenézni azzal,hogy ő miben ludas.Mindig haragudni fog a másikra,mindig másik lesz a hibás.Valójában a rossz mögött mindig ott van az illető ember saját kiszolgáltatottsága és tehetetlensége,amit önmaga okozott önmagának!


Ha változtatni akarsz az életeden,akkor százezer lépés fájdalmával kell megküzdened.Elindulsz,egy lépés fájdalom.Tovább lépsz,még egy lépés fájdalom,de ebben az egy lépésben hogyan lenne benne a százezer lépés fájdalom?
A gyáva ember ettől az egy lépés fájdalomtól fél.És racionális hazugságokkal próbálja megmagyarázni,hogy miért is nem teszi meg.Mert aki fél,az elkezd kifogásokat gyártani,hogy megmagyarázza a saját szegényes lelki bizonyítványát.Ahelyett,hogy szembenéznének azzal,mit tettünk magunkkal,elkezdjük sajnálni magunkat.Ami jajveszékelésbe fordul,majd marjuk magunkat,hogy lehettünk ilyen hülyék.De még mindig nem változtatunk.

A bizonytalan ember szerelme mindig csak illúzió.Az nem szerelem!

Én azt gondolom,az erő mindig ott kezdődik,ha valaki kimeri mutatni,ami fáj,és soha nem ott,amikor valaki azt mutatja,hogy milyen rezzenetlen arccal bír ki mindent.

Szeretettel hozzáérni a másikhoz,az egy dolog.Szerelemmel hozzáérni a másikhoz,óriási különbség.És mindezt lehet látni.A szerelem akkor marad meg,ha fel tudunk nézni egymásra,miközben egymástól függetlenül is élik életük összes szerepét.

Azok számára nincs boldogság,akik nagyon korán feladták az álmaikat,és beletörődtek a szürkeségbe.

Dr. Csernus Imre

Kategória: Gondolatok | Megtekintések száma: 1006 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): tehetettlen, szürkeség, bizonytalan, sajnálat, gyáva, csernus, szerelem, feladták | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben