Péntek, 2024-04-26, 5:15 AMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  Május 2011  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2011 » Május » 21 » Heliotrop
9:19 PM
Heliotrop


Csillagjegy: Kos, rák, skorpió.
A helotrop sötétzöld alapon vöröses - rőtes foltokkal, átlátszatlan kristály, a kalcedonok csoportjába tartozik.
Lelki síkon segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől és a nem kívánt befolyásoktól.
A heliotrop segít a rémálmok esetében is, amelyek arra hívják fel a figyelmet, hogy tennünk kellene valamit a sok negatív hatás ellen.
Nyugtat, csökkenti az agressziót, növeli a terhelhetőséget. Új energiát meríthetünk belőle, fokozza az életörömöt.
Az agyra gyakorolt hatásának köszönhetően megkönnyíti a koncentrációt.

Gyógyhatása:

A heliotrop rendkívüli ereje már ősidők óta ismert. Szinte minden szervre hatással van, élénkíti az immunrendszert, így óv a betegségektől.

Növeli vitalitásunkat és megkönnyíti a test vitaminfelvételét.

Használhatjuk lábdagadás, lábikragörcsök és visszértágulat esetén is. Nem csak a lábakban, hanem általában az egész testben erősíti az ereket, csillapítja a vérzészavarokat, bárhol lépnek is fel.

Bélproblémák és aranyér esetében is hatásos.Használata befolyással van a cisztákra is. Akik hajlamosak a cisztaképződésre, jól teszik, ha mindig hordanak maguknál heliotrop követ.Jótékonyan hat az epebántalmakra, és oldja az epeköveket is.A vesére is hatással van: segíti a méregtelenítést és a savtalanítást, ezáltal élénkíti a nyirokkeringést is.Szemproblémákat is orvosolhatunk ezzela kővel, pozitívan befolyásolja pld a zöldhályogot. A zöldhályog a szem megnövekedett belső nyomása révén keletkezik.Mivel a heliotrop véd a negatív külső befolyásoktól és nyugtat, így csökkenti a belső nyomást s ez a betegség enyhülését eredményezi.Használhatjuk a heliotropot a hólyag gyulladásának kezelésére is.A heliotrop lelki síkon segít elhatárolódni a lelki megterhelésektől és a nem kívánt befolyásoktól.Segít rémálmok esetében is, amelyek arra hívják fel a  figyelmünket, hogy tenni kellene valamit a túl sok negatív befolyás ellen. Mivel általában nyugodt álmot biztosít, tegyünk a fejpárnánk alá néhány heliotropot.Új energiát meríthetünk belőle, még állandó fáradtság esetében is. Fokozza az életörömöt.Az agyra gyakorolt hatásának köszönhetően megkönnyíti a koncentrációt.


Kategória: Gyógyító kövek | Megtekintések száma: 1588 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): helotrop, rémálom, savtalanítás, epekő, méregtelenítés, lábdagadás, aranyér | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben