Kedd, 2024-04-16, 7:48 PMNyitólap | Regisztráció | Belépés

Honlap-menü

Ajánló

Ennyi ideje

Belépés

Keresés

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
unicita.ucoz.hu PageRank

Naptár

«  November 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Japán oktatás

A mai nap képe

Pontos idő

Időjárás

Hőtérképbr

Holdfázis

CURRENT MOON

Látogatók innen:

Free counters!

Ahonnan jöttél

Blog
Nyitólap » 2011 » November » 1 » Barna
9:57 PM
Barna
Nem feltétlenül közismert, hogy a 3 elsődleges szín azonos arányú keveréke a barna szín,
azaz a piros, kék, és sárga színeké. A barnában esszenciálisan ötvöződnek jelentéseik.

A barna színhez a föld, a természet, a biztonság és a biztonságérzet áll közel. Ezeken keresztül pedig maga az otthon, így jutunk el a stabilitáshoz, és végül magához az egészséghez.

Lélektani értelemben többnyire az emberekben állhatatosság, rendületlenség, egyszerűség, barátságosság, megbízhatóság képzetét kelti. Negatívabb értelmezései közé tartozik a földhözragadtság, érzelmi elzárkózás, az érzelmek elrejtése és a világtól való elvonulás.

De ugyanezek pozitív irányból is megközelíthetők, a földhözragadtság helyett vegyük a megfontoltságot, a gyakorlatiasságot, az érzelmi elzárkózás, rejtőzködés helyett a helyesen értelmezett földelést, hogy ne lebegjünk el túlságosan, a világtól való elvonulás helyett pedig a természethez való közelítést.

Ha a felsorolt negatívumoktól szeretnénk szabadulni, vagy erősíteni magunkban a fenti pozitív aspektusokat, bizalommal gyújtsunk néhány estén barna gyertyát. Amikor bármit kitenni szeretnénk az éltünkből, akkor a legjobb időpontok a fogyó vagy teliholdas esték, ha pedig bevonzani akarunk az életünkbe jó dolgokat, akkor a növő hold, vagy a telihold adja a legtöbb támogatást.

Barna gyertyát fentiekkel kapcsolatba hozható eseteken kívül akkor érdemes még gyújtani, ha valakitől nagyon speciális kérés teljesítését szeretnénk, de FIGYELEM: befolyásolásra, akarata ellenére történő cselekvésre senkit ne próbáljunk rábírni! Hasznos még a barna gyertya azokban az esetekben is, amikor valamit elveszítettünk, és szeretnénk, ha mihamarabb előkerülne. Ez kifejezetten tárgyakra vonatkozó kérésekre igaz!

Kulcsszavai: bizonytalanság, biztonság, gyakorlatiasság, állhatatosság, egészség, stabilitás, nyugodt
egzisztencia

forrás: http://www.kivansaggyertya.hu/
Kategória: Gyertyamágia | Megtekintések száma: 975 | Hozzáadta: Unicita | Tag-ek(kulcsszavak): egzisztencia, barna, állhatatosság, stabilitás, bizonytalanság, gyakorlatiasság | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Copyright MyCorp © 2024 | Szeretnék ingyenes honlapot a uCoz rendszerben